JO de Iarnă: Programul sportivilor români în a noua zi

Sportivii români vor participa, duminică, în cea de-a noua zi a Jocurilor Olimpice de la Vancouver, la două probe, bob două persoane şi biatlon feminin 12,5 kilometri mass-start.

8 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Programul sportivilor români în a noua zi

JO de Iarnă: Programul sportivilor români în a noua zi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La bob două persoane masculin, Florin Crăciun şi Nicolae Istrate vor participa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, începând cu ora 03.00, la primele două curse ale concursului olimpic, în timp ce ultimele două manşe sunt programate, duminică, de la ora 23.30.

În proba feminină de biatlon 12,5 km mass-start, România va fi reprezentată de Eva Tofalvi, duminică, de la ora 23.00.

În această seară, Petrică Hogiu şi Paul Pepene vor lua startul la schi fond, începând cu ora 23.30, în proba de urmărire 2x15 kilometri (15 kilometri în stilul clasic şi 15 kilometri în stilul liber).

În noaptea de sâmbătă spre duminică, singura reprezentantă a României la patinaj viteză (short-track), Kristo Katalin, va intra, la ora 03.45, în calificările cursei de 1.500 de metri. Finala probei va avea loc la ora 05.50.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici