JO de Iarnă: Sportivii români vor participa la două probe în ziua a cincea

Cinci sportivi români vor lua startul în cea de-a cincea zi a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver, aceştia urmând să participe în proba de coborâre feminin şi în primele două manşe ale probei de sanie dublu masculin.

16 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Sportivii români vor participa la două probe în ziua a cincea

Paul Ifrim şi Andrei Anghel (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Edit Mikloş va participa în proba de coborâre a concursului de schi alpin. Startul competiţiei este programat miercuri, cu începere de la ora 21.00, în cazul în care condiţiile meteorologice vor permite desfăşurarea concursului.

La dublu sanie masculin, echipajele Andrei Anghel/Paul Ifrim şi Cosmin Chetroiu/Ionuţ Ţăran vor lua startul în primele două etape ale concursului olimpic. Startul este programat joi, la ora 03.00.

În această seară, începând cu ora 20.30, va avea loc proba feminină de urmărire din cadrul concursului de biatlon, 10 kilometri. România va fi reprezentată de Eva Tofalvi, Mihaela Purdea şi Dana Plotogea.

Raluca Strămăturaru, care ocupă locul 21 după primele două manşe, va lua startul, tot azi, începând cu ora 23.00, în ultimele două etape ale concursului feminin de sanie. Cealaltă reprezentantă a României, Mihaela Chiraş, nu a reuşit să termine cea de-a doua manşă şi a abandonat.

Miercuri, la ora 02.15, Zoltan Kelemen va lua startul în programul scurt al probei masculine de patinaj artistic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici