Jocurile Europene - Gimnastul Marius Berbecar, medalie de BRONZ la paralele: Am făcut un exerciţiu aproape perfect, îmi pare rău că medalia nu a fost de altă culoare

Gimnastul Marius Berbecar a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz în finală la paralele, la Jocurile Europene de la Baku, medalia de aur a probei revenind sportivului azer Oleg Stepko. Berbeca a declarat, sâmbătă, că exerciţiul său la paralele a fost aproape perfect şi că îi pare rău că nu s-a clasat pe un loc mai bun, informează cosr.ro.

145 afișări
Imaginea articolului Jocurile Europene - Gimnastul Marius Berbecar, medalie de BRONZ la paralele: Am făcut un exerciţiu aproape perfect, îmi pare rău că medalia nu a fost de altă culoare

Jocurile Europene: Gimnastul Marius Berbecar, medalie de bronz la paralele

"Îmi pare rău că medalia nu a fost de altă culoare, dar până la urmă sunt fericit că am urcat pe podium. Azi am făcut un exerciţiu aproape perfect, chiar mai bun decât în prima zi, dar ăsta e concursul. A fost foarte dificil, cu multe noutăţi, pentru că s-a schimbat formula de a concura pe aparate, şi până la urmă trebuie să mă mulţumesc şi cu această medalie. Dacă eram în altă parte probabil că alta era culoarea medaliei, dar, cum spuneam, până la urmă sunt fericit că am urcat pe podium. Consider că este un pas înainte pentru mine şi sper că la Mondialele de la Glasgow o să fie mai bine. Pentru competiţia din Marea Britanie voi pregăti un exerciţiu mai valoros în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Rio", a spus Berbecar.

Marius Berbecar a fost penultimul în lista de start din finală, fiind notat cu 15,600, cu care a cucerit medalia de bronz.

Medalia de aur la paralele a fost câştigată de Oleg Stepko (Azerbaidjan, 15,733), iar pe podium a mai urcat David Beliavski (Rusia, 15,700).

În competiţia de gimnastică artistică de la Jocurile Europene, România a obţinut anterior următoarele rezultate: locul 7 cu echipa feminină, locul 9 cu echipa masculină, locul 9 la individual-compus feminin (Laura Jurcă), locul 18 la individual-compus masculin (Vlad Cotuna), medalie de bronz la paralele (Andreea Iridon), medalie de argint la bârnă (Andreea Iridon), locul 5 la sărituri (Cristian Băţagă).

România participă la Jocurile Europene cu o delegaţie formată din 147 de sportivi, 83 de băieţi şi 64 de fete, care concurează în 22 de discipline sportive.

În total, la prima ediţie a Jocurilor Europene participă peste 6.000 de sportivi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici