JOCURILE OLIMPICE 2012: "Casa Africii" la Londra, pentru prima oară în istoria olimpică

Sportivii africani medaliaţi la Jocurile de la Londra, ce încep peste 100 de zile, vor fi celebraţi la "Casa Africii", într-o premieră în istoria olimpică, a anunţat, marţi, la Moscova, preşedintele Asociaţiei Comitetelor Naţionale Olimpice din Africa (ACNOA).

202 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: "Casa Africii" la Londra, pentru prima oară în istoria olimpică

JOCURILE OLIMPICE 2012: "Casa Africii" la Londra, pentru prima oară în istoria olimpică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"African Village", conform numelui oficial, va fi situat în faţa Albert Hall. În această casă va exista o parte pentru expoziţie, unde 20 de ţări africane vor avea standuri, şi o parte destinată petrecerilor cu restaurante cu specific african.

Casa se va deschide la 28 iulie şi va fi finanţată de ACNOA şi ţările care vor dispune un stand. ACNOA reprezintă 53 de comitele olimpice naţionale care trimit o echipă la JO.

În mod tradiţional, ţările reprezentate de mari delegaţii dispun în oraşele gazdă de un loc în care se strâng sportivii suporterii, însă Africa nu a avut o astfel de casă până acum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici