JOCURILE OLIMPICE 2012: Flavius Koczi, locul 7 în finală la sărituri

Gimnastul Flavius Koczi s-a clasat, luni, pe locul 7, în finală la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Londra.

1370 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2012: Flavius Koczi, locul 7 în finală la sărituri

Flavius Koczi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Flavius Koczi a intrat primul în concursul din finală. Prima săritură a fost notată cu 16.100, a doua cu 15.966, iar media sa a fost 16.033, dar ulterior, arbitrii au recalculat în minus nota de la a doua săritură, astfel că media sa finală a fost 15.633, cu care s-a clasat doar pe locul 7.

Titlul olimpic a revenit gimnastului Hak Seon Yang (Coreea de Sud, 16.533), urmat de Denis Ablyazin (Rusia, 16.399) şi de Igor Radivilov (Ucraina, 16.316).

Flavius Koczi a încheiat astfel participarea la JO de la Londra fără medalie. În finala de la sol, Koczi s-a clasat pe locul 7, iar în cea pe echipe a ratat calificarea cu echipa României.

Gimnastica românească va mai fi reprezentată în finalele feminine pe aparate, la sol (Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa), respectiv la bârnă (Cătălina Ponor şi Larisa Iordache), ambele programate marţi.

Echipa feminină a cucerit medalia de bronz în competiţia pe echipe, iar Sandra Izbaşa a mai adus României o medalie de aur, în finala de la sărituri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici