Jocurile Olimpice de la Londra: Bolt vrea să obţină un timp de 9 secunde şi 40 sutimi la 100 metri

Sprinterul jamaican Usain Bolt vrea să obţină timpul de nouă secunde şi 40 de sutimi în proba de 100 de metri şi 19 secunde la 200 metri, în această vară, la Jocurile Olimpice de la Londra, unde îşi va apăra titlurile.

75 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Londra: Bolt vrea să obţină un timp de 9 secunde şi 40 sutimi la 100 metri

Usain Bolt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Oamenii vor să alerg în 9.40 secunde şi 19 secunde. Aşa că muncesc mult pentru a alerga atât de repede la 100 m şi 200 m", a declarat pentru BBC recordmanul mondial (9.58 la 100 m şi 19.19 la 200 m).

Bolt, în vârstă de 25 de ani, a apreciat că va deveni o "legendă în viaţă", dacă reuşeşte să-şi păstreze titlurile de la Beijing. "Dacă domin Jocurile Olimpice, voi fi o legendă în viaţă", a apreciat Bolt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici