Jocurile Olimpice de la RIO: Andreea Chiţu a pierdut în sferturile de finală şi va intra în recalificări. Încă mai speră la o medalie

Judoka Andreea Chiţu a fost învinsă, duminică, în sferturile de finală ale categoriei 52 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio şi va intra în recalificări, având şanse la cucerirea medaliei de bronz.

2560 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la RIO: Andreea Chiţu a pierdut în sferturile de finală şi va intra în recalificări. Încă mai speră la o medalie

Jocurile Olimpice de la RIO: Andreea Chiţu a pierdut în sferturile de finală şi va intra în recalificări

Andreea Chiţu a fost învinsă în sferturi de Odette Giuffrida, care a profitat la maximum de un yuko în prima parte a confruntării. Apoi, italianca a încercat să-şi conserve avantajul, a refuzat în multe momente lupta. Andreea Chiţu a şchiopătat vizibil în timpul meciului cu Giuffrida. Românca mai continuă concursul în recalificări pentru medalia de bronz, iar adversară îi va fi brazilianca Erika Miranda.

Chiţu nu avea un bilanţ pozitiv în disputele din acest an cu sportiva din Italia, care a învins-o în Mastersul de la Guadalajara.

În optimile de finală, Andreea Chiţu a trecut prin ippon, de la Laura Gomes, din Spania, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Sportiva de la Steaua a intrat foarte decisă pe tatami în disputa cu Laura Gomes, sportiva cu care reprezentanta României s-a întâlnit de şapte ori în decurs de cinci ani, având un procentaj de 85,7% la victorii, adică şase din şapte meciuri câştigate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici