Johnson după meciul cu Bute: Mă consider câştigător

Jamaicanul Glen Johnson, învins la puncte de Lucian Bute în meciul pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, a declarat că se consideră câştigătorul întâlnirii din cadrul galei de la Quebec.

706 afișări
Imaginea articolului Johnson după meciul cu Bute: Mă consider câştigător

Johnson după meciul cu Bute: Mă consider câştigător (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă consider câştigător. L-am bătut cu o singură mână. În repriza a patra am simţit dureri la braţul drept şi nu mai puteam lovi. Cred că l-am învins la puncte. Este greu să câştigi în curtea altuia, unde mulţimea încurajează adversarul", a spus Johnson, citat de canoe.ca.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins la puncte pe jamaicanul Glen Johnson şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, duminică dimineaţă, în cadrul unei gale la Quebec, în faţa a 15.000 de persoane.

Lucian Bute, în vârstă de 31 de ani, are acum 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici