Jose Mourinho, tot mai aproape de a pleca de la Manchester United

Zilele lui Jose Mourinho (55 de ani) pe banca lui Manchester United sun numărate. Presa engleză anunţă că staff-ul tehnic şi jucătorii au avut o discuţie la care "Specialul" nu a participat, iar concluzia a fost că managerul portughez va fi istorie pentru "diavoli" până la finalul acestei săptămâni.

195 afișări
Imaginea articolului Jose Mourinho, tot mai aproape de a pleca de la Manchester United

Jose Mourinho, tot mai aproape de a pleca de la Manchester United

Eliminat de Derby County din Carabao Cup, învins de West Ham cu 3-1 şi cel mai prost start de sezon pentru United în ultimii 29 de ani. Acesta e bilanţul săptămânii negre pentru United, iar jurnaliştii britanici anunţă că lusitanul e aproape plecat de pe banca tehnică. Potrivit Daily Mail, Jose a rămas în Londra după insuccesul cu West Ham şi nu a urcat alături de restul lotului în trenul de Manchester. Acolo, ar fi avut loc o discuţie serioasă între fotbalişti şi membrii staff-ului tehnic, iar rezultatul a fost clar: "Jose Mourinho pleacă până la finalul săptămânii", susţin jurnaliştii englezi.

Lui Mourinho i se reproşează atât rezultatele slabe, cât şi atmosfera dezolantă din lotul lui United. În această săptămână, s-a certat din nou cu Paul Pogba, nemulţumirile lui Marcus Rashford au crescut, iar interviul de după meciul cu West Ham s-a terminat după doar trei întrebări, Mourinho refuzând să vorbească despre cazul lui Paul Pogba.

Cu trei înfrângeri, un egal, o victorie şi golaveraj 10-12, Mourinho e artizanul celui mai prost start de sezon din ultimele 29 pentru partea roşie a oraşului Manchester, iar etapa viitoare se joacă United - Newcastle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici