Jucător de la CSMS Iaşi, bătut de managerul echipei

Managerul echipei CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, l-a bătut pe jucătorul Narcis Bădic, pe motiv că acesta a fost nerespectuos, însă oficialul spune că i-a cerut scuze fotbalistului.

303 afișări
Imaginea articolului Jucător de la CSMS Iaşi, bătut de managerul echipei

Narcis Bădic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)i

"A fost un incident cu Bădic, dar mi-am cerut scuze şi cred că s-a rezolvat. Şi jucătorul a greşit fiind nerespectuos cu mine. Nu ştiu dacă chiar l-am lovit! Nu vreau să creez tensiuni în plus înaintea partidei cu Dunărea Galaţi", a spus Grozavu.

În legătură cu acest subiect, antrenorul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorul ar fi fost lovit la începutul săptămânii, după ce cei doi s-au certat la pauza meciului cu Săgeata Năvodari, de sâmbătă, din etapa a XIII-a a Ligii a II-a.

"Bădic mi-a spus că la pauza meciului cu Săgeata Năvodari, de sâmbătă, s-a certat cu Leo (n.r. - Leontin Grozavu), iar luni acesta l-a lovit. Am primit şi un telefon de la cineva care m-a întrebat dacă mie mi-ar conveni ca cineva să-mi bată copilul! Probabil era tatăl jucătorului", a spus Ionuţ Popa.

Prezent la conferinţă, căpitanul echipei ieşene, Claudiu Tudor, a confirmat şi el faptul că Bădic a fost lovit de Grozavu: "Sînt mîhnit de ceea ce s-a întîmplat. Am vrut să iau atitudine încă de luni, însă colegul meu nu m-a lăsat, spunându-mi că-i este frică. Nu mă aşteptăm la aşa ceva. Jucătorul a fost lovit de Leo, a ieşit plin de sânge, spunându-mi «Lasă-mă să plec, că mi-a spart nasul!»".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici