Jucător francez suspendat un an pentru lovirea unui jurnalist

Fundaşul Cyril Jeunechamp de la Montpellier a fost suspendat un an de Comisia de Disciplină a Ligii profesioniste din Franţa, pentru că a lovit un jurnalist la 17 noiembrie, după un meci din campionat.

522 afișări
Imaginea articolului Jucător francez suspendat un an pentru lovirea unui jurnalist

Jucător francez suspendat un an pentru lovirea unui jurnalist (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Jucătorul în vârstă de 37 de ani, implicat în numeroase incidente pe teren de-a lungul carierei sale, era suspendat provizoriu din 23 noiembrie, pentru că l-a lovit în faţă pe un jurnalist, pe culoarele Stadionului Hainaut, cu ocazia meciului Valenciennes - Montpellier (scor 1-1). Motivul agresiunii l-a reprezentat un articol scris cu câteva zile înainte de Jose Barroso de la L'Equipe, care nu a fost pe placul lui Jeunechamp.

De asemenea implicat în acest incident, portarul Geoffrey Jourdren, care a încercat să-l intimideze pe ziarist, a fost suspendat două meciuri.

Jeunechamp s-a transferat la Montpellier în 2009, după ce a mai evoluat la Auxerre, Bastia, Rennes şi Nice. În acest sezon, el nu a evoluat decât în şapte meciuri pentru campioana Franţei. Având în vedere vârsta, sancţiunea primită ar putea să însemne sfârşitul carierei fundaşului stânga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici