Jucătorii de la Chelsea, amendaţi dacă nu se îmbrăca bine

Antrenorul formaţiei Chelsea, Guss Hiddink, a impus un nou set de reguli pentru jucători, printre acestea numărându-se obligativitatea de a purta costumul oficial al clubului, marca Armani, la meciurile oficiale, informează The Sun.

37 afișări
Imaginea articolului Jucătorii de la Chelsea, amendaţi dacă nu se îmbrăca bine

Jucătorii de la Chelsea, amendaţi dacă nu se îmbrăca bine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tehnicianul olandez le-a impus jucătorilor să poarte costumul oficial, inclusiv cravata, la toate deplasările echipei, în caz contrar urmând să fie amendaţi cu 100 de lire sterline.

"Guus este cu siguranţă un bărbat pe care nu-l poţi contrazice. El le-a spus jucătorilor că trebuie să joace ca o echipă şi să arate ca o echipă. Şi el poartă costumul, cămaşa şi cravata oficiale ale clubului şi le-a cerut fotbaliştilor să facă acelaşi lucru. Cine va fi prins chiar şi cu nodul de la cravată mai lejer va fi amendat cu 100 de lire sterline", a declarat un apropiat al antrenorului, citat de The Sun.

Noile reguli presupun, de asemenea, prezentarea la timp la antrenamente şi folosirea mai rară a telefoanelor mobile. Hiddink a impus un regim intensiv de antrenamente, pentru ca jucătorii să ajungă într-o formă fizică excelentă. În acest sens, se vor efectua mai multe teste de monitorizare a stării fizice a jucătorilor şi se va schimba dieta acestora.

La finalul meciului câştigat de Chelsea, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Juventus, în turul optimilor Ligii Campionilor, atacantul Didier Drogba a declarat: "Cred că va mai dura trei săptămâni până voi fi în formă. Repriza a doua a meciului a fost foarte dificilă, iar la duelurile unu la unu am simţit că nu am puterea de a dribla. Am simţit-o cu toţii. A fost dificil pentru toţi. Trebuie să ne îmbunătăţim forma fizică".

La rândul său, fundaşul Ashley Cole a precizat că se simte o schimbare printre jucători de la venirea lui Hiddink. "Atunci când un antrenor pleacă este greu, mai ales că jucătorii l-au plăcut pe Scolari, dar acum este un nou start pentru mulţi dintre jucători şi cred că există o altă mentalitate", a spus Cole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici