Jucătorii echipei Jiul, deranjaţi de salariul mare al lui Ionuţ Luţu

Jucătorii echipei Jiul Petroşani s-au arătat deranjaţi de salariul mare pe care îl are colegul lor, mijlocaşul Ionuţ Luţu, transferat de conducerea divizionarei secunde în luna septembrie a anului trecut.

90 afișări
Imaginea articolului Jucătorii echipei Jiul, deranjaţi de salariul mare al lui Ionuţ Luţu

Jucătorii echipei Jiul, deranjaţi de salariul mare al lui Ionuţ Luţu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Fotbaliştii originari din Valea Jiului se consideră nedreptăţiţi de faptul că primesc mai puţini bani decât jucătorii transferaţi. Un exemplu este Ionuţ Luţu pentru a cărui semnătură patronul Alin Simota a plătit 16.000 de euro.

"Nu este corect faţă de noi, ceilalţi jucători, care ducem greul la echipă şi mai suntem născuţi şi în Vale", a spus un jucător, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea.

Acelaşi lucru este valabil şi la clubul Minerul Lupeni, acolo unde Adrian Câmpeanu, fost căpitan de echipă care a evoluat în 15 partide în tur din 17 posibile, are unul dintre cele mai mici contracte. Acesta are un salariu lunar de aproximativ 1.400 de lei. Conducerea grupării a promis că va remedia situaţia şi nu se va mai întâmpla ca la Lupeni să fie aduşi jucători cu contracte mari.

"Vom lua din salariile celor care au stat degeaba şi le vom da celor care au muncit", a precizat preşedintele Cornel Resmeriţă.

Oficialul grupării din Liga a II-a a mai afirmat că se bazează pe cuplul de antrenori Petre Gigiu - Iosif Rus pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon. "Sunt antrenorii pe care deocamdată ne bazăm şi în returul campionatului", a adăugat Resmeriţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici