Judecarea cererii de eliberare sub control judiciar a lui Liviu Făcăleaţă, amânată

Tribunalul Argeş a amânat, joi, judecarea cererii de eliberare sub control judiciar a directorului general al societăţii Pic din Piteşti, Liviu Făcăleaţă, arestat pentru 29 de zile în cazul corupţiei din arbitraj, la solicitarea avocatului acestuia.

36 afișări
Imaginea articolului Judecarea cererii de eliberare sub control judiciar a lui Liviu Făcăleaţă, amânată

Judecarea cererii de eliberare sub control judiciar a lui Liviu Făcăleaţă, amânată (Imagine: Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Directorul general al societăţii Pic din Piteşti, Liviu Făcăleaţă, a fost adus, joi după-amiază, la Tribunalul Argeş, pentru judecarea cererii de eliberare sub control judiciar a acestuia.

Făcăleaţă a fost adus din arestul Poliţiei Judeţene Argeş la Tribunalul Argeş, în jurul orei 13.45, la scurt timp de la pronunţarea deciziei de arestare a arbitrilor Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean şi a vicepreşedintelui autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Marcel Lică.

Avocatul acestuia le-a cerut magistraţilor să amâne judecarea cererii de eliberare sub control judiciar a clientului său, cerând răgaz pentru studierea dosarului. Instanţa a admis cererea apărătorului, fixând pentru 28 aprilie un nou termen pentru judecarea cererii de eliberare sub control judiciar a lui Liviu Făcăleaţă.

Directorul societăţii Pic din Piteşti a fost scos sub escortă din sediul Tribunalului Argeş şi dus în arestul Poliţiei.

Avocaţii finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, ai fostului şef al CCA, Gheorghe Constantin, ai lui Liviu Făcăleaţă şi ai fostului director al OPC Argeş Cristian Libertatu au depus, marţi, la Tribunalul Argeş, cereri pentru eliberarea provizorie sub control judiciar a clienţilor lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici