Judoka Vlăduţ Simionescu a obţinut medalia de bronz la Grand Slamul de la Baku

Judoka Vlăduţ Simionescu (29 de ani) punctează din nou în drumul spre Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ieşeanul şi-a trecut în cont o preţioasă medalie de bronz la Grand Slamul de la Baku (Azerbaidjan) la categoria +100 kg, rezultat care îi aduce puncte bune în clasamentul mondial.

119 afișări
Imaginea articolului Judoka Vlăduţ Simionescu a obţinut medalia de bronz la Grand Slamul de la Baku

Judoka Vlăduţ Simionescu a obţinut medalia de bronz la Grand Slamul de la Baku

Înaintea acestui turneu, Simionescu se afla pe poziţia 20 în ierarhia olimpică (poziţie calificantă).

La Baku, Simionescu a beneficiat de un prim tur liber, după care a trecut de austriacul Daniel Allersdorfer. În sferturile de finală, românul nu şi-a găsit ritmul în faţa rusului Anton Krivobokov, cedând la penalizări.

Ajuns pe tabloul de recalificări, Simionescu l-a învins mai întâi pe Rustam Kotsoiev (Azerbaidjan), pentru ca bronzul să şi-l adjudece după ce l-a depăşit şi pe Aleksei Vakhaviak (Belarus).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici