Julian Simon a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii la motociclism, clasa 125 cc

Pilotul spaniol al echipei Aprilia, Julian Simon, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Marii Britanii la motociclism, clasa 125 cc, desfăşurat pe circuitul de la Donington Park.

13 afișări
Imaginea articolului Julian Simon a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii la motociclism, clasa 125 cc

Julian Simon a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii la motociclism, clasa 125 cc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simon a fost urmat de italianul Simone Corsi (Aprilia) şi de britanicul Scott Redding, ambii de la Aprilia.

După 13 tururi, cursa a fost întreruptă aproximativ 30 de minute din cauza ploii, iar organizatorii au decis să scurteze cursa cu cinci tururi.

Julian Simon a reuşit cea de-a treia victorie din acest sezon, după cele onţinute în Franţa şi Germania, şi a patra din întreaga sa carieră.

După nouă etape disputate, în clasamentul general conduce Julian Simon, cu 154 de puncte, fiind urmat de compatriotul său Sergio Gadea (Aprilia), cu 104 puncte, şi de britanicul Bradley Smith (Aprilia), cu 98,5 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici