Julio Cesar a semnat un contract pe trei ani cu Rapid

Atacantul brazilian Julio Cezar Da Silva e Souza a semnat, vineri seară, la scurt timp după ce a sosit la Bucureşti, un contract pe trei ani cu gruparea Rapid, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

47 afișări
Imaginea articolului Julio Cesar a semnat un contract pe trei ani cu Rapid

Julio Cesar a semnat un contract pe trei ani cu Rapid (Imagine: FC Rapid)

Julio Cesar, jucător venit de la AEK Atena, va pleca, marţi, în turneul din Elveţia, împreună cu noii săi coechipieri, informează site-ul oficial al clubului din Liga I.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a mai jucat la formaţiile Fluminense (1999-2002), Lokomotiv Moscova (2002-2004), Estella Amadora (2004), Gil Vicente (2004), iar de la începutul anului 2005 la AEK Atena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici