Jurgen Klopp, după ce Liverpool a remizat pe teren propriu: Nu este sfârşitul lumii

Meciul dintre Liverrpool şi West Bromwich Albion s-a terminat cu scorul 1-1, ceea ce a produs o surpriză incredibilă pe Anfield, duminică, în runda cu numărul 15 din Premiere League, meci contând pentru tradiţionala etapă de Boxing Day.

166 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp, după ce Liverpool a remizat pe teren propriu: Nu este sfârşitul lumii

Jurgen Klopp, după ce Liverpool a remizat pe teren propriu: Nu este sfârşitul lumii

Liderul incontestabil al campionatului s-a împiedicat pe teren propriu în faţa penultimei clasate, WBA, care, până la ora meciului, avea doar 7 puncte, cu o victorie şi 4 remize, în 14 meciuri.

Oamenii lui Klopp au marcat repede prin Mane (1-0, min. 12) şi părea că urmează un nou „masacru”, ca cel din etapa anterioară când Liverpool marca 7 goluri acasă la Crystal Palace.

Nu a fost să fie, atacul gazdelor nereuşind să trimită tot meciul decât două şuturi pe spaţiul porţii, în ciuda unei posesii zdrobitoare de 78%.

WBA s-a apărat exemplar şi a avut şi două ocazii. La a treia au concretizat, Semi Ajayi trimiţând cu capul în bară, de unde mingea a intrat în poartă (1-1, min. 82).

În această partidă, Jurgen Klopp a primit cartonaş galben, din motive oarecum incerte, iar Joel Matip s-a accidentat destul de grav.

Cele 8 minute de joc rămase după golul egalizator, plus cele 5 de prelungiri au fost insuficiente pentru Liverpool pentru a evita un egal ruşinos în faţa propriilor fani.

La finalul meciului, făcând referire la jocul ultradefensiv al oaspeţilor, Jurgen Klopp a declarat pentru BBC Sports: „Nu este uşor să joci împotriva unei echipe de acest gen şi nu este uşor să joci aşa în general. Este o provocare chiar şi pentru West Brom. Oare pot juca aşa tot restul sezonului? (...) Trebuia să ne valorifică şansele atunci când le-am avut, dar nu este sfârşitul lumii, este un joc de fotbal pe care am vrut să-l câştigăm şi ar fi trebuit să-l câştigăm, dar după cum am văzut cele 95 de minute, cred WBA merită acest punct", a declarat managerul lui Liverpool.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici