Justin Ştefan, LPF: „Puţină răbdare, momentul reîntoarcerii pe stadioane este tot mai aproape”

  • Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut câteva precizări referitoare la condiţiile în care urmează ca publicul să revină în arenele sportive.
  • Ştefan a spus că mai sunt necesare câteva zile până când acestea vor fi publicate oficial.
138 afișări
Imaginea articolului Justin Ştefan, LPF: „Puţină răbdare, momentul reîntoarcerii pe stadioane este tot mai aproape”

Justin Ştefan, LPF: „Puţină răbdare, momentul reîntoarcerii pe stadioane este tot mai aproape”

Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, precizează într-o postare pe pagina personală de Facebook că este nevoie de un Ordin comun dat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi de Ministerul Sănătăţii, care să reglementeze condiţiile în care urmează ca publicul să revină în arenele sportive.

Acest ordin nu se poate face peste noapte.”, spune Ştefan. ”Cred că ne-am săturat cu toţii de acte normative făcute pe genunchi. Ţin permanent legătura cu cei de la Ministerul Sportului, i-am rugat tot timpul să urgenteze procedura birocratică de emitere a ordinului şi înţeleg că acesta a plecat deja pe circuit, către Ministerul Sănătăţii.”

Oficialul LPF susţine că, în câteva zile, ordinul va fi publicat în Monitorul Oficial.

„Nu refuză nimeni să pună în aplicare măsurile anunţate de Preşedintele Johannis” mai precizează Ştefan. „Vă rog să nu vă mai luaţi după speculaţiile din media. Este simplu să judecăm din afară. Chiar şi eu, un susţinător vechi al ideii redeschiderii stadioanelor, am momente în care parcă nu mai pot aştepta. Dar mai este nevoie doar de puţină răbdare. Ştiu că e greu, dar momentul reîntoarcerii pe stadioane, pentru a susţine echipa favorită, este tot mai aproape.”, concluzionează secretarul general al LPF.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici