Kaka i-a devansat la Balonul de Aur pe Ronaldo şi Messi

Cotidianul Mundo Deportivo notează, în ediţia de joi, că brazilianul Kaka va obţine Balonul de Aur, pe locul doi în opţiunile juriului format din jurnalişti aflându-se portughezul Cristiano Ronaldo, iar poziţia a treia fiind ocupată de argentinianul Lionel Messi.

2 afișări
Imaginea articolului Kaka i-a devansat la Balonul de Aur pe Ronaldo şi Messi

Mundo Deportivo: Kaka i-a devansat la Balonul de Aur pe Cristiano Ronaldo şi Messi

Potrivit Mundo Deportivo, pe locul patru se află ivorianul Didier Drogba, iar pe locul cinci italianul Andrea Pirlo.

Primul spaniol în opţiunile juriului este Cesc Fabregas, ocupantul poziţiei a opta. Între primii zece se află şi francezul Therry Henry, de la FC Barcelona. Robinho, de la Real Madrid, ocupă locul 9.

În schimb, Ronaldinho, Balonul de Aur în 2005, se află pe locul 12.

Câştigătorul Balonului de Aur, trofeu decernat în fiecare an de publicaţia France Football, a fost ales de un juriu format din 96 de jurnalişti din tot atâtea ţări. Pe lista celor 50 de nominalizaţi nu s-a aflat niciun român. Trofeul va fi decernat duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici