Karolina Pliskova s-a retras de la turneul de la Doha din cauza oboselii

Karolina Pliskova (5 WTA) a anunţat că se retrage de la Qatar Open, turneu care se dispută în această săptămână, la Doha.

209 afișări
Imaginea articolului Karolina Pliskova s-a retras de la turneul de la Doha din cauza oboselii

Karolina Pliskova s-a retras de la turneul de la Doha din cauza oboselii

Jucătoarea din Cehia, favorita numărul doi la acest turneu, spune că s-a simţit foarte obosită după jocul de Fed Cup din weekend, contra României, şi s-a simţit nevoită să abandoneze.

"Încă din prima zi aici nu m-am simţit bine. Este normal să te simţi obosită când călătoreşti atât de mult şi joci multe meciuri. Simt că nu am corpul pregătit, am avut şi temperatură câteva zile.

Nu am dureri în gât, dar mă simt foarte obosită, iar muşchii mă dor de când mă trezesc, fără să fac nimic. Nu pot concura la capacitate maximă”, a declarat Karolina Pliskova, 26 de ani, potrivit site-ului WTA.

Pliskova ar fi trebuit să debuteze direct în turul secund la Doha şi să joace împotriva belgiencei Elise Mertens. Locul său va fi luat chiar de sora sa geamănă, Kristyna (90 WTA), care va intra pe tabloul principal din postura de lucky loser.

De asemenea, alte patru jucătoare din top 20 WTA s-au retras de la turneul din Qatar: Caroline Wozniacki, Ashleigh Barty, Caroline Garcia şi Naomi Osaka. Principala favorită a competiţiei este Simona Halep, care o va înfrunta în turul doi pe ucraineanca Lesia Tsurenko.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici