Kawasaki se retrage din Campionatul Mondial de motociclism viteză (presă)

Constructorul Kawasaki a decis să se retragă din Campionatul Mondial de motociclism viteză (MotoGP), informează cotidianul El Mundo Deportivo, care menţionează că firma japoneză încă nu a făcut un anunţ oficial în acest sens.

65 afișări
Imaginea articolului Kawasaki se retrage din Campionatul Mondial de motociclism viteză (presă)

Kawasaki se retrage din Campionatul Mondial de motociclism viteză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată notează că nu este clar dacă firma japoneză a luat această decizie din cauza crizei economice mondiale sau din lipsa de rezultate ale echipei în sezonul precedent

Această decizie îi afectează şi pe cei doi piloţi ai grupării asiatice, John Hopkins şi Marco Melandri, cel din urmând sosind în această iarnă de la echipa Ducati.

"Aştept să aud un anunţ oficial, pentru că pentru moment nu am primit o notificare în acest sens. În cazul în care se adevereşte acestă decizie, pot doar să sper că atunci când o să mă trezesc la 1 ianuarie voi realiza că am avut decât un coşmar" , a declarat Melandri pentru autosport.com

Cel mai probabil un anunţ oficial referitor la retragerea din MotoGP ar putea fi făcut de reprezentanţii firmei Kawasaki la 5 ianuarie 2009.

În cazul renunţării la Moto GP, Kawasaki va deveni a treia firmă japoneză care se retrage, în această iarnă, din lumea sportului, după Honda (Formula 1) şi Subaru (Raliu).

Citeşte şi:

Honda şi-a anunţat retragerea din Formula 1

Subaru se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici