Khabib Nurmagomedov s-ar putea lupta cu Floyd Mayweather sau cu Conor McGregor în Arabia Saudită

Managerul lui Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, a declarat că mai mulţi oameni de afaceri din Arabia Saudită sunt dispuşi să plătească 100 de milioane de dolari pentru o luptă între luptătorul său şi Conor McGregor. Abdelaziz a mai spus că arabii vor o luptă şi între Khabib şi Floyd Mayweather.

2209 afișări
Imaginea articolului Khabib Nurmagomedov s-ar putea lupta cu Floyd Mayweather sau cu Conor McGregor în Arabia Saudită

Khabib Nurmagomedov s-ar putea lupta cu Floyd Mayweather sau cu Conor McGregor în Arabia Saudită

”Nişte oameni de afaceri din Arabia Saudită s-au întâlnit cu mine şi vor să plătească 100 de milioane de dolari pentru o luptă între Khabib şi Conor, în Arabia Saudită. Vor să îl plătească lui Khabib 100 de milioane de dolari pentru o luptă cu Floyd. Nu prea contează, dar eu cred că e mai probabil să vedem o luptă între Khabib şi Floyd. Deocamdată mă gândesc doar la un psihopat pe nume Tony Ferguson. Sfatul meu pentru Conor este să meargă să lupte cu Justin Gaethje”, a declarat Ali Abdelaziz, pentru TMZ Sport.

Khabib Nurmagomedov îşi va apăra titlul mondial UFC de la categoria uşoară, la data de 18 aprilie, împotriva lui Tony Ferguson.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici