Kiriţă, lăudat de presa turcă pentru golul marcat în meciul cu Gaziantepspor - VIDEO

Fotbalistul Giani Kiriţă este lăudat, duminică, de presa turcă pentru golul pe care l-a marcat în meciul câştigat de echipa sa, Bursaspor, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Gaziantepspor, în etapa a XIII-a a campionatului Turciei.

31 afișări
Imaginea articolului Kiriţă, lăudat de presa turcă pentru golul marcat în meciul cu Gaziantepspor - VIDEO

Kiriţă, lăudat de presa turcă pentru golul marcat în meciul cu Gaziantepspor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Kiriţă a dat viaţă!" este titlul unui articol apărut pe site-ul postului de televiziune NTV, în care se subliniază că românul a adus echipei sale cele trei puncte, înscriind imeidat după ce a intrat pe teren.

Cotidianul Bursa Hakimiyet notează că faptul că Kiriţă a marcat la primul său contact cu mingea este "ca o binecuvântare".

"Poate că Kiriţă se gândea să plece, deoarece nu era folosit de antrenor, iar acum gândeşte altfel. Acest gol este extrem de benefic atât pentru el cât şi pentru Bursaspor", menţionează jurnalul turc.

Ziarul Kent, tot din Bursa, îl consideră pe Giani Kiriţă unul dintre cei mai buni jucători din teren la meciul de sâmbătă, deşi românul a evoluat abia din minutul 78.

Kiriţă a fost notat de Kent cu 7, la fel ca alţi trei fotbalişti de la Bursaspor - Omer Erdogan, Ozan Ipek şi Ali Tandogan.

Cotidianul Milliyet notează că Giani Kiriţă "şi-a pus amprenta asupra jocului", marcând la "aproximativ 30 de secunde" după ce a intrat pe teren. "Un minut, un gol", a titrat Milliyet.

"Kiriţă a dărâmat-o pe Gaziantepspor" este titlul unui articol din Hurriyet, care i-a acordat românului două stele.

Giani Kiriţă a marcat unicul gol al partidei câştigate de echipa sa, Bursaspor, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Gaziantepspor, în etapa a XIII-a a campionatului Turciei.

Kiriţă a înscris unicul gol al meciului, în minutul 80.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici