Kobe Bryant, cel mai bun jucător al finalei NBA - GALERIE FOTO şi VIDEO

Fundaşul Kobe Bryant a fost desemnat, duminică, cel mai bun jucător al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), în care echipa sa, Los Angeles Lakers a învins, cu scorul general de 4-1, formaţia Orlando Magic.

51 afișări
Imaginea articolului Kobe Bryant, cel mai bun jucător al finalei NBA - GALERIE FOTO şi VIDEO

Kobe Bryant, cel mai bun jucător al finalei NBA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Bryant a reuşit în cele cinci meciuri ale finalei o medie de 32,4 puncte, 7,5 pase decisive şi 5,6 recuperări. El a devenit al şaselea jucător cel mai prolific în play-off, cu 4.381 de puncte înscrise în carieră.

Kobe Bryant, de patru ori campion al NBA în 2000, 2001, 2002 şi 2009, se află la primul trofeu de MVP al finalei, în ceilalţi trei ani când Lakers a câştigat titlul jucătorul finalei fiind desemnat Shaquille O'Neal.

Echipa Los Angeles Lakers a câştigat, duminică, titlul de campioană în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), după ce s-a impus, în finală, cu scorul general de 4-1, în faţa formaţiei Orlando Magic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici