LA Lakers îl va onora pe Kobe Bryant cu o statuie de bronz

O statuie de bronz în onoarea regretatului Kobe Bryant, marele jucător al echipei Los Angeles Lakers, va fi dezvelită în faţa arenei echipei în luna februarie, a anunţat joi clubul din NBA, împreună cu văduva acestuia, Vanessa.

61 afișări
Imaginea articolului LA Lakers îl va onora pe Kobe Bryant cu o statuie de bronz

LA Lakers îl va onora pe Kobe Bryant cu o statuie de bronz

Statuia celui care a fost de cinci ori campion NBA şi care a murit la 41 de ani într-un accident de elicopter în ianuarie 2020, în care şi-au pierdut viaţa şi fiica sa Gianna şi alte şapte persoane, va fi dezvelită pe 8 februarie, înaintea meciului de pe teren propriu dintre Lakers şi Denver Nuggets.

"După cum ştiţi, Kobe a jucat întreaga sa carieră de 20 de ani în NBA la Los Angeles Lakers", a declarat Vanessa într-un videoclip pe conturile de socializare ale echipei. "De când a ajuns în acest oraş şi s-a alăturat organizaţiei Lakers, el s-a simţit ca acasă aici, jucând în Oraşul Îngerilor.

"În numele celor de la Lakers, al fiicelor mele şi al meu, sunt atât de onorată că, în centrul oraşului Los Angeles, în faţa locului cunoscut sub numele de "Casa pe care a construit-o Kobe", îi vom dezveli statuia, astfel încât moştenirea sa să fie celebrată pentru totdeauna".

Cei de la Lakers au declarat că Bryant a participat la planificarea iniţială a statuii anticipate care va fi prima dintr-o serie de omagieri fizice pentru a-i onora moştenirea.

Bryant va fi al şaptelea component al LA Lakers care va fi comemorat cu o statuie, alăturându-se lui Elgin Baylor, Shaquille O'Neal, Kareem Abdul-Jabbar, Earvin "Magic" Johnson, Jerry West şi Chick Hearn.

În timpul carierei sale de Hall of Fame, Bryant a fost de 18 ori All-Star şi a mai făcut parte de nouă ori din prima echipă All-Defensive First Team a ligii, ceea ce îl face unul dintre cei mai buni jucători din istorie.

"Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai extraordinari atleţi din toate timpurile şi unul dintre cei mai emblematici indivizi din istoria oraşului Los Angeles", a declarat Jeanie Buss, proprietarul Lakers.

"Nu există un loc mai bun pentru ca Kobe să fie onorat cu o statuie decât aici, în centrul oraşului nostru, unde toată lumea îl poate sărbători şi se poate inspira din realizările sale incredibile."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici