Lăcătuş: Avem un obiectiv realizabil în continuare

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, marţi, că înfrângerea cu Gloria Bistriţa din ultima etapa a Ligii I, nu afectează cu nimic obiectivul grupării moldave, acela de a termina sezonul pe un loc de cupă europeană.

19 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Avem un obiectiv realizabil în continuare

Lăcătuş: Avem un obiectiv realizabil în continuare (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto/AFP)

"Avem un obiectiv perfect realizabil în continuare, aşa că nu mă interesează ce spun alţii. Eu consider că nu ne-au fost diminuate cu foarte mult şansele de a prinde un loc de cupă europeană. Dacă ne uităm în clasament, se vede că diferenţa de puncte între noi şi echipele din faţă rămâne în continuare mică, fără a fi pusă în pericol atingerea obiectivului", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul grupării vasluiene consideră că singurul care îl poate schimba de pe bancă este finanţatorul Adrian Porumboiu, şi în niciun caz publicul care asistă la meciuri. "Nu mă deranjează că publicul a strigat demisia la meciul cu Bistriţa. Fiecare reacţionează cum doreşte la stadion. Trebuie să ştii să primeşti şi apostrofări. Însă, cei care hotărăsc schimbarea unui antrenor sunt patronii, nu suporterii", a adăugat Lăcătuş.

FC Vaslui a pierdut ultimul meci disputat pe teren propriu, în compania formaţiei Gloria Bistriţa, scor 0-1, ceea ce a dus la coborârea formaţiei moldovene cu un loc în clasament, pe poziţia a şaptea, la patru puncte de liderul CFR Cluj.

FC Vaslui va întâlni, joi, în deplasare, cu începere de la ora 16.30, formaţia Politehnica Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici