Lăcătuş: E mai bine pentru mine şi pentru echipă să plec

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, luni, la Sport.ro, că plecarea sa de la Steaua este cel mai bun lucru atât pentru el cât şi pentru echipă şi a menţionat că a avut încredere în jucători şi în valoarea lor.

17 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: E mai bine pentru mine şi pentru echipă să plec

Lăcătuş: E mai bine pentru mine şi pentru echipă să plec (Imagine: Mediafax Foto)

"Am stat aproape doi ani la Steaua. Nu cred că Steaua e singura care schimbă antrenori des. Ştiu alte echipe care au schimbat patru într-un sezon. Nu a fost să fie, nu a ieşit. Am avut mare încredere în jucători, am crezut în valoarea lor, dar nu a fost să fie. Mergem înainte, m-aş bucura ca Steaua să obţină rezultate pozitive, măcar să prindă Europa League", a spus Lăcătuş.

"E mai bine pentru mine şi pentru echipă să plec. Credeţi că eu mai puteam să stau cu asemenea rezultate? Şi la meciul cu Rapid au fost unele comportamente în tribună care mi-au lăsat urme în suflet. Cred că am luat cea mai bună decizie, nu avea rost să mai stau. Locul doi de anul trecut este o realizare. Şi faptul că am ajuns în Liga Campionilor după ce am trecut de Galatasaray este o realizare", a declarat Marius Lăcătuş.

Lăcătuş crede că viitorul antrenor al Stelei va fi tot un român.

"Chiar dacă nu am avut rezultate bune acolo, puteam mai mult după joc. Sunt lucruri care mă bucură şi m-au făcut să mă simt antrenor. Cele mai triste momente sunt rezultatele din acest sezon şi locul din campionat. Eu am rămas în relaţii bune cu jucătorii peste tot unde am lucrat. Am încercat să avem o relaţie de respect reciproc. Nu am văzut pe feţele jucătorilor nicio urmă de bucurie că plec. Nu e chiar aşa de greu să lucrezi cu Gigi, dar pe el îl strică mult gura. Cu actualul lot se poate face performanţă, dar în alte condiţii şi cu o altă atmosferă la echipă. Nu m-am consultat cu Gigi în privinţa viitorului antrenor, dar eu cred că urmaşul meu va fi tot un român", a afirmat Lăcătuş.

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua, după o discuţie avută cu finanţatorul Gigi Becali. Interimatul la conducerea tehnică a Stelei va fi asigurat de italianul Massimo Pedrazzini.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici