Lăcătuş îşi felicită jucătorii pentru fotbalul practicat

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, miercuri seară, că îşi felicită jucătorii pentru efort, agresivitate şi fotbalul practicat la meciul Steaua - CFR Cluj, scor 1-1, din etapa a XXVI-a a Ligii I.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş îşi felicită jucătorii pentru fotbalul practicat

Lăcătuş îşi felicită jucătorii pentru fotbalul practicat

"Îi felicit pe jucătorii, pentru efort, agresivitate şi fotbalul practic. Rezultatul nu este unul favorabil, dar dacă vom merge pe acest drum, vom avea victorii. Am ajuns în situaţii mari de a finaliza şi nu am reuşit să marcăm. CFR a avut o ocazie de a marca la început, pe care a fructificat-o, apărută dintr-o greşeală de a noastră şi pe urmă nu şi-a mai creat ocazii. Atâta timp cât sunt şanse matematice de a ajunge pe un loc de Liga Campionilor trebuie să avem încredere şi să acumulăm puncte de la meci la meci. Dacă vom reuşi, cu atât mai bine pentru noi", a declarat Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a menţionat că nu este legat de scaunul de antrenor. "Nu sunt legat cu cătuşe de scaunul de antrenor. Niciodată nu o să fiu omul legat de o echipă pentru un contract. Am primit felicitări pentru acest meci, " a declarat Lăcătuş.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, miercuri, pe teren propriu, în compania campioanei României, CFR Cluj, în derbiul etapei a XXVI-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici