Lăcătuş: Meciul cu FC Braşov va fi greu

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, miercuri, că meciul cu FC Braşov, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, va fi foarte greu pentru formaţia sa, deoarece braşovenii îşi vor juca ultima şansă pentru o calificare în cupele europene.

14 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Meciul cu FC Braşov va fi greu

Lăcătuş: Meciul cu FC Braşov va fi greu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"FC Braşov se află deja la o distanţă destul de mare de locurile pentru Liga Europa. Sunt puncte pe care nu pot să le recupereze foarte uşor şi foarte repede. De aceea, meciul de cupă este util braşovenilor pentru a se putea gândi la Europa. În aceste condiţii, pentru noi va fi greu deoarece Braşovul îşi joacă ultima şansă pentru o cupă europeană", a declarat Marius Lăcătuş.

Tehnicianul vasluienilor se aşteaptă ca braşovenii să fie foarte agresivi în meciul de joi, partidă pe care o consideră deschisă oricărui rezultat.

"Braşovul va aborda meciul cu multă încredere, iar jucătorii vor avea o agresivitate mult mai mare în joc faţă de partidele de până acum. Important este ca noi să ştim să profităm de nesincronizările lor, având în vedere că s-ar putea să cedeze pe parcursul jocului. Oricum, este un meci deschis oricărui rezultat", a concluzionat Lăcătuş.

FC Vaslui va întâlni joi, în deplasare, de la ora 20.15, formaţia FC Braşov, în partida tur din cea de-a doua semifinală a Cupei României la fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici