Lăcătuş: Nu va fi deloc uşor la Galaţi

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat că echipa FC Vaslui nu va avea un meci prea uşor la Galaţi, în penultima etapă a campionatului, în condiţiile în care vasluienii nu au reuşit să câştige partida din tur, iar Oţelul vine de o perioadă cu rezultate bune.

14 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Nu va fi deloc uşor la Galaţi

Lăcătuş: Nu va fi deloc uşor la Galaţi (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Nu va fi un joc deloc uşor la Galaţi. Să nu uităm că în tur, pe teren propriu, nu am reuşit să câştigăm cu Oţelul. Este o echipă într-o formă bună, cu rezultate bune. Vom reuşi să ne impunem în acest meci doar dacă reuşim să avem aceeaşi atitudine de până acum, nu mai departe de meciul cu Steaua. Victoria este foarte importantă pentru noi pentru a ne putea menţine acolo sus în clasament", a spus Marius Lăcătuş.

În meciul tur, FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce Oţelul Galaţi a condus formaţia antrenată de Marius Lăcătuş încă din minutul 4 al întâlnirii.

FC Vaslui va întâlni, luni, în deplasare, de la ora 17.00, formaţia Oţelul, într-un meci contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I, penultima din actuala ediţie de campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici