Lăcătuş: Plec de la Florenţa cu regretul că nu am câştigat

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, marţi, la Pro Tv, că pleacă de la Florenţa, oraşul unde a jucat după Cupa Mondială din anul 1990, cu regretul că nu a reuşit ca Steaua să învingă formaţia AC Fiorentina în etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor.

12 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Plec de la Florenţa cu regretul că nu am câştigat

Lăcătuş: Plec de la Florenţa cu regretul că nu am câştigat (Imagine: Mediafax Foto)

"Meritam mai mult în această seară. A fost un joc greu, în compania unui adversar redutabil, care ne-a pus probleme. După numărul ocaziilor pr care le-am avut meritam victoria, dar, din păcate, am irosit din nou şansa de a marca împotriva unei echipe italiene. E un rezultat care ne obligă, pentu că am demonstrat că suntem în creştere şi sperăm că vor veni şi golurile. Plec de la Florenţa cu regretul că nu am câştigat, nu am nimic cu oraşul, cu echipa, dar mă doare sufletul că nu am reuşit să învingem", a spus Lăcătuş.

Tehnicianul a adăugat că îşi doreşte cât mai multe puncte din dubla confruntare cu Olympique Lyon, din următoarele două etape ale competiţiei.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania formaţiei italiene Fiorentina, contând pentru etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, reuşind să câştige primul punct în actuala ediţie a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici