Ladislau Boloni, antrenor Antwerp: De când am venit eram pregătit să-mi fac valizele şi să plec

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, este sub o presiune permanentă. După meciul de duminică, câştigat în faţa celor de la Club Brugge, românul a recunoscut că este pregătit să plece în orice clipă. Încă din momentul în care a semnat cu Antwerp se aşteaptă să fie dat afară.

193 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni, antrenor Antwerp: De când am venit eram pregătit să-mi fac valizele şi să plec

Ladislau Boloni, antrenor Antwerp: De când am venit eram pregătit să-mi fac valizele şi să plec

La conferinţa de presă, Ladislau Boloni s-a certat cu jurnaliştii belgieni, pe care i-a criticat pentru articolele apărut în ultima vreme în media. ”Ce vreţi să spuneţi cu presiune? Numiţi lucrurile! Puneţi-mi o întrebare concretă! Sunt obişnuit cu acest job. Sunt mulţumit de această victorie, dar bucuria nu durează decât două minute. De când am venit, eram pregătit să-mi fac valizele. Asta este situaţia.

Vă referiţi la ceea ce povestea presa? Nu am citit niciun ziar în această perioadă. Ceea ce scrieţi nu mă interesează. Nu mă interesează.” , a declarat Ladislau Boloni după meciul de duminică seară.

Ladislau Boloni a urcat cu Antwerp pe locurile de play-off în Belgia. Trupa românului s-a impus, suprinzător, cu 2-1 pe teren propriu, în faţa liderului Club Brugge. Brugge a înregistrat prima înfrângere a sezonului în campionat. Antwerp se situează pe locul cinci în clasament în urma acestui succes. După 14 etape are 24 de puncte, iar în meciul următor va avea parte de încă un adverasar cu un sezon foarte bun. Primeşte vizita locului trei din prima ligă belgiană, Gent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici