Ladislau Boloni ar putea prelua formaţia FC Porto

Presa portugheză scrie, vineri, că Ladislau Boloni ar putea prelua formaţia FC Porto, unde ar urma să-l înlocuiască pe Jesualdo Ferreira, al cărui contract s-a încheiat la finalul acestui sezon.

24 afișări
Imaginea articolului Ladislau Boloni ar putea prelua formaţia FC Porto

Ladislau Boloni ar putea prelua formaţia FC Porto (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ladislau Boloni ar putea fi noul antrenor al FC Porto, în 2010 / 2011, după ce a plecat de la Standard Liege. Românul este pe placul conducătorilor de la FC Porto, iar numele lui este aflat aproape în fruntea listei", a notat Radio Renascenca.

Potrivit sursei citate, principalul favorit pentru preluarea FC Porto este André Villas Boas, de la Academica Coimbra, un antrenor de 33 de ani, care însă a dezminţit eventuale negocieri cu multipla campioană a Portugaliei.

În schimb, O Jogo scrie că Boloni, deşi se află pe lista celor de la FC Porto, studiază cu atenţie oferte din partea ţărilor arabe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici