Larisa Iordache, locul 7 în finală la bârnă, la CM de gimnastică de la Antwerp

Gimnasta Larisa Iordache s-a clasat, duminică, pe locul 7 în finala la bârnă, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia).

448 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache, locul 7 în finală la bârnă, la CM de gimnastică de la Antwerp

Larisa Iordache (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Larisa Iordache a intrat penultima în finala de la bârnă, fiind notată cu 13.933, după ce a căzut de pe aparat, clasându-se pe locul 7, penultimul.

Pe podium au urcat Alia Mustafina (Rusia, 14.900, medalie de aur), Kyla Ross (SUA, 14.733, argint) şi Simone Biles (SUA, 14.333, bronz).

Larisa Iordache va mai lua startul duminică şi în finala de la sol, la fel ca şi Sandra Izbaşa.

Tot duminică, la sărituri masculin, Marius Berbecar a ocupat locul 7 (14.850), el urmând să ia startul şi în finală la paralele.

Vineri, în finală la individual-compus, Larisa Iordache s-a clasat pe locul patru.

La CM de la Antwerp au luat startul 410 gimnaşti (269 băieţi şi 141 fete), acordându-se medalii în finalele pe aparate şi la individual-compus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici