Larisa Iordache: Poate duminică va fi o zi frumoasă pentru România

Gimnasta Larisa Iordache, care a ocupat locul patru în finală la individual-compus, urmând să ia startul în finale la sol şi bârnă, la CM de la Antwerp, a declarat că "poate duminică va fi o zi frumoasă pentru România", referindu-se la posibilitatea câştigării unor medalii.

378 afișări
Imaginea articolului Larisa Iordache: Poate duminică va fi o zi frumoasă pentru România

Larisa Iordache: Poate duminică va fi o zi frumoasă pentru România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Le mulţumesc tuturor românilor pentru faptul că m-au sprijinit. În finalele pe aparate sper ca, atât eu, cât şi Sandra (n.r. - Sandra Izbaşa), să ne ducem exerciţiile cu bine până la capăt. Poate duminică va fi o zi frumoasă pentru România", a spus Larisa Iordache, conform FR Gimnastică, referindu-se la medaliile puse în joc în finalele pe aparate.

Larisa Iordache s-a clasat pe locul patru, vineri seară, în finală la individual-compus (cu un total de 57.766 puncte), proba fiind câştigată de gimnasta americană Simone Biles (60.216).

Ea va concura, duminică, în finale la sol şi sărituri, iar Sandra Izbaşa doar la sol.

De asemenea, tot duminică, în finalele masculine pe aparate, România va fi reprezentată de Marius Berbecar, la sărituri şi paralele.

Finala masculină la individual-compus a fost câştigată, joi seară, de japonezul Kohei Uchimura, pentru a patra oară consecutiv.

La CM de la Antwerp participă 410 gimnaşti (269 băieţi şi 141 fete), urmând să se acorde medalii în finalele pe aparate şi cele la individual-compus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici