Lassana Diarra de la Portsmouth va ajunge la Real Madrid

Clubul englez Portsmouth a anunţat, miercuri, că a acceptat o ofertă substanţială de la gruparea Real Madrid pentru transferul mijlocaşului francez Lassana Diarra, căruia i-a permis să negocieze cu madrilenii.

12 afișări
Imaginea articolului Lassana Diarra de la Portsmouth va ajunge la Real Madrid

Lassana Diarra de la Portsmouth va ajunge la Real Madrid

Clubul englez menţionează, într-un comunicat, că a acceptat o ofertă substanţială de la Real Madrid pentru mijlocaşul francez, în vârstă de 23 de ani.

"Noi am spus mereu că nu vom lăsa jucătorii să plece decât în cazul unor oferte excepţionale. Nu eram în măsură să ne împotrivim unui astfel de transfer pentru Lassana", a declarat un purtător de cuvânt al clubului.

Diarra a semnat cu Portsmouth în ianuarie 2008, după doar o jumătate de sezon la Arsenal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici