Latovlevici: Mergem la Londra să batem şi acolo, să distrugem tot

Fotbalistul echipei Steaua, Iasmin Latovlevici, a declarat, joi seară, după calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, că formaţia bucureşteană va aborda dubla manşă cu Chelsea Londra, din faza următoare, cu gândul la victorie.

485 afișări
Imaginea articolului Latovlevici: Mergem la Londra să batem şi acolo, să distrugem tot

Latovlevici: Mergem la Londra să batem şi acolo, să distrugem tot (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte greu, aveam crampoanele cele mai mari şi tot alunecam. Ne-am sacrificat, ne-a făcut Mister să plângem înainte de meci, ne-a arătat un videoclip, ceva cu 400 de metri la atletism. Mergem la Chelsea să batem şi acolo, de ce nu, să distrugem tot", a spus Latovlevici la Digi Sport.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

După 120 de minute de joc, scorul era 2-0, golurile fiind marcate de Latovlevici '38 şi Chiricheş '76.

La loviturile de departajare, pentru Steaua au înscris Rusescu, Nikolici, Filip şi Latovlevici. Pentru Ajax Amsterdam au marcat Eriksen şi De Jong şi au ratat Schone şi Moisander.

În tur, Ajax Amsterdam s-a impus cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici