Laurenţiu Reghecampf: A fost un meci încins, ambele echipe au vrut să câştige

FC Steaua a câştigat, duminică, scor 2-1, meciul disputat pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova, în etapa a 11-a din Liga 1, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat, la final, că a fost un meci încins şi că, la prima vedere, accidentarea lui Florin Tănase e gravă.

390 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf:  A fost un meci încins, ambele echipe au vrut să câştige

Laurenţiu Reghecampf: A fost un meci încins, ambele echipe au vrut să câştige

"În prima repriză trebuia să înscriem mai mult şi numai aveam nicio problemă. Un singur lucru mă interesează, acela ca noi să ne câştigăm meciurile. Nu există o favorită, nu există nimic. A fost un meci încins, ambele echipe au vrut să câştige.

Vom aştepta, vedem. Trebuie să facă un RMN, vom vedea atunci. Aşa cum spune doctorul, cum simte jucătorul, este destul de grav. A călcat greşit, a fugit genunchiul, la prima impresie el crede că sunt ligamentele", a spus Reghecampf la DigiSport.

Antrenorul Stelei a vorbit şi despre Dennis Man, despre faptul că Steaua primeşte foarte uşor gol şi despre echipa naţională.

"O să încercăm să-l facem să ne ajute, aveam nevoie de un om la mijlocul terenul care să ajute, să-l urcăm pe Boldrin. Îmi pare rău pentru el. Sper să aibă încredere, să muncească mai mult. Mergem în cantonament, e bine că am câştigat acest meci şi că avem linişte în continuare.

Acum nu a mai jucat Enache acolo, dar cred că Gabi (n.r - Tamaş) a greşit la acea fază. Luăm gol foarte uşor, este o problemă la care trebuie să lucrăm. Am să urmăresc cu interes meciurile echipei naţionale. Nu cred că trebuie să ne rugăm, trebuie să avem încredere", a conchis Laurenţiu Reghecampf.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici