Laurenţiu Reghecampf: Am obţinut ce ne-am dorit, cele trei puncte

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, a declarat, vineri seară, la finalul partidei câştigate în deplasare, scor 2-0 (0-0), în faţa formaţiei FC Botoşani, că şi-a atins obiectivul stabilit pentru acest meci, obţinerea celor trei puncte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

„Am obţinut ce ne-am dorit, cele trei puncte. Suntem pe primul loc şi sper ca rezultatele să ne avantajeze şi să rămânem acolo. Sunt mulţumit de rezultat. Am vrut ca fiecare să aibă 45 de minute de joc. De aceea am făcut cele trei schimbări la pauză. Cei trei care au intrat sunt jucători valoroşi şi şi-au făcut treaba. La fel ca şi cei trei care au jucat în prima repriză. Sper ca până în iarnă să avem o diferenţă cât mai mare faţă de locul doi pentru a lua o obţiune serioasă pentru câştigarea campionatului“, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul formaţiei steliste a mai precizat că speră la un rezultat bun cu Manchester City: „Marţi vom fi susţinuţi de 50.000 de fani şi sunt convins că va fi altceva. Eu sunt convins că băieţii vor fi concentraţi şi sper să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pozitiv.“

Reghecampf a menţionat că Amorim nu a semnat încă: „Boldrin este un jucător valoros, care sunt convins că ne va ajuta. Amorim nu a semnat încă. Mai are de trecut nişte teste medicale“, a conchis Reghecampf.

FC Steaua Bucureşti a câştigat meciul disputat pe terenul echipei FC Botoşani, în etapa a 4-a din Liga 1, graţie golurilor marcate de Hamroun (minutul 50) şi Tănase (minutul 80). Steaua urcă pe primul loc în clasament, cu nouă puncte şi o restanţă de disputat, iar formaţia lui Leontin Grozavu se află pe 8 şi mai trebuie să joace de asemenea o partidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici