Laurenţiu Reghecampf, despre Contra: Spun cu voce tare că trebuie lăsat să-şi după la capăt munca

Antrenorul lui Al Wasl, Laurenţiu Reghecampf, este de părere că selecţionerul Cosmin Contra nu trebuie îndepărtat de la echipa naţională.

88 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf, despre Contra: Spun cu voce tare că trebuie lăsat să-şi după la capăt munca

Laurenţiu Reghecampf, despre Contra: Spun cu voce tare că trebuie lăsat să-şi după la capăt munca

Reghecampf susţine că actualul selecţioner poate califica România la EURO 2020 şi îl atacă pe Cornel Dinu, în urma declaraţiilor făcute la adresa lui Contra.

„Am văzut tot felul de comentarii în ultimele ore şi nu mi-a venit să cred. Tot felul de specialişti care-şi dau cu părerea mai mult decât e cazul. Cornel Dinu a uitat cumva episodul Kosice? El spunea că se lasă de meserie dacă era în locul lui Contra. Nea Cornele, vreau să-ţi respect vârsta, dar ai aruncat cu prea mult venin! Şi cred că-mi permit să-ţi vorbesc ca antrenor. Eu de vreo cinci ani am mai multe trofee câştigate ca antrenor decât ai tu în toată cariera. Cu scuzele de rigoare, dar ai depăşit de mult limita bunului simţ!

În startul acestei campanii de calificare Cosmin a reuşit prin nebunia lui, aşa cum l-am cunoscut cu toţii când îmbrăca tricoul echipei naţionale, şi prin seriozitatea lui să aducă naţionala pe o poziţie care să ne permită să avem asul în mână în cazul în care nu reuşim să ne calificăm dintr-o grupă cu Spania, Suedia şi Norvegia. Haideţi să fim sinceri… După Liga Naţiunilor vreau să vă reamintesc că toţi specialiştii l-au lăudat pe Contra! Eu îi dau un vot de încredere şi spun cu voce tare că trebuie lăsat să-şi după la capăt munca şi poate o să fim la Euro! Este dreptul lui câştigat împreună cu toţi jucătorii echipei naţionale şi trebuie să fie respectaţi!”, a spus Reghecampf, pentru Gazeta Sporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici