Lazio i-a arătat lui Ştefan Radu cât de mult îl preţuieşte

  • Formaţia din Roma i-a prelungit cu un an contractul fotbalistului produs şi lansat de Dinamo.
  • Este prima mutare a conducerii, după ce s-a asigurat că antrenor pentru sezonul viitor rămâne Simone Inzaghi.
  • Cel poreclit ”The Boss” pentru influenţa din vestiar este jucătorul cu cele mai multe apariţii din istoria clubului capitolin.
300 afișări
Imaginea articolului Lazio i-a arătat lui Ştefan Radu cât de mult îl preţuieşte

Lazio i-a arătat lui Ştefan Radu cât de mult îl preţuieşte

Ştefan Radu, 34 de ani, este extrem de apreciat la Lazio, iar drept dovadă stă faptul că preşedintele Claudio Lotito a dat verde discuţiilor pentru prelungirea înţelegerii cu românul.

Radu este primul jucător dintre cei cărora le expiră înţelegerile în vară cu care clubul demarează negocieri, semn că mizează pe aportul său, comentează gazzetta.it. Ceilalţi doi sunt Lulic şi Parolo, oarecum marginalizaţi.

Ştefan Radu îşi termină contractual cu Lazio pe 30 iunie anul acesta, dar nu vrea să plece de la club, deşi are oferte mai atractive din punct de vedere financiar.

Jucătorul născut în cartierul bucureştean Colentina a fost titular constant şi în stagiunea trecută, dovedindu-se util atât pe teren, dar mai ales în vestiar.
Şi în stagiunea următoare, Radu va fi o piesă de bază pusă de şefi la dispoziţia lui Inzaghi.

Contactele dintre fundaşul român şi club au fost frecvente în ultimele zile, iar găsirea unui nou acord nu va fi o problemă, susţin italienii.
Există o singură neconcordanţă. Radu ar dori să semneze un acord de doi ani, dar clubul peninsular îi oferă doar un contract anual, cu promisiunea de a-l reînnoi pentru încă un an, dacă părţile vor fi mulţumite la anul pe vremea aceasta.

Salariul ar trebui să fie cam acelaşi, mai mult sau mai puţin, cu cel încasat de jucător în prezent (aproximativ 1,3 milioane de euro pe an).
Radu este simbol la Lazio. În sezonul recent încheiat, l-a depăşit la meciuri bifate pe legendarul Giuseppe Favalli şi a devenit jucătorul cu cele mai multe apariţii din istoria clubului (412).

Lazio a terminat pe 6 în Serie A şi va juca în viitoarea ediţie a cupelor europene.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici