Le Parisien: Edel, victimă a rasismului din România

Cotidianul francez Le Parisien scrie că fostul portar rapidist Edel Apoula Edima Bete, căruia PSG intenţionează să-i prelungească angajamentul, a fost victima rasismului din România şi a preferat să plece în altă ţară.

1 afișare
Imaginea articolului Le Parisien: Edel, victimă a rasismului din România

Le Parisien: Edel, victimă a rasismului din România

"Edel a stat două sezoane la Rapid, dar a trebuit să plece din cauza rasismului. Victimă a rasismului, a decis să meargă la Paris. El ar putea deveni rezerva lui Landreau după plecarea lui Jerome Alonzo", a notat sursa citată.

Le Parisien a scris că PSG intenţionează să-i prelungească angajamentul portarului armean de origine cameruneză, al treilea goalkeeper al clubului. Contractul fostului rapidist expiră în 2009.

"La 15 ani, un agent de jucători mi-a propus să merg în Armenia, spunându-mi că acolo e ca în Vestul Europei. Nici pe departe", a spus Edel, care, conform sursei citate, vorbeşte cinci limbi: franceză, engleză, armeană, rusă şi română. El a cerut FIFA să-i şteargă cele două selecţii din naţionala Armeniei, pentru a putea juca în echipa Camerunului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici