Legendarii campioni Remy Bonjasky şi Peter Aerts ajung la Bistriţa săptămâna viitoare. Care va fi programul lor

Urmărește
166 afișări
Imaginea articolului Legendarii campioni Remy Bonjasky şi Peter Aerts ajung la Bistriţa săptămâna viitoare. Care va fi programul lor

Legendarii campioni Remy Bonjasky şi Peter Aerts ajung la Bistriţa săptămâna viitoare. Care va fi programul lor

De 6 ori finalist K-1 şi de 3 ori campion absolut al circuitului, Peter Aerts se va afla pentru prima oară în Transilvania şi nu va veni singur, ci însoţit de fiul său Marciano, care îşi va face debutul pe 7 iunie în Dynamite Fighting Show. Aerts jr va lupta chiar împotriva unui bistriţean, Vasile Cotelea, într-un super fight la categoria semigrea.

Tot cu 3 titluri K-1 în palmares, Remy Bonjasky este unul dintre cei mai faimoşi reprezentanţi ai sporturilor de contact în lume. Devenit un reputat analist media după retragere, cel poreclit Olandezul Zburător va ajunge la Bistriţa nu doar să urmărească meciurile din ring, ci chiar va transmite gala în direct, analizând fiecare meci în parte de la faţa locului. Platforma fondată de el, Warrior Code, va transmite gala pentru publicul din Olanda.



Cei doi, alături de stafful lor, vor ateriza miercuri, 5 iunie, la Cluj Napoca, şi vor fi preluaţi imediat către Bistriţa. În aceeaşi zi, seara, vor participa la Transylvania Excellence AR Awards. Joi, cei doi vor vizita Colibiţa şi vor avea parte de un prânz special la hotel Panoramic, iar seara, la ora 18:00, vor participa pentru o sesiune de poze şi autografe cu fanii la OK Shopping Center din Bistriţa, unde va avea loc şi cântarul oficial al galei Dynamite Fighting Show.

Vineri, Peter Aerts, cel mai longeviv luptător din istoria K-1, va susţine un seminar la Teraplast Arena pentru practicanţii de arte marţiale din zonă, iar seara, de la ora 18:00, atât el, cât şi Remy Bonjasky, vor fi prezenţi la sală pentru startul oficial al galei DFS23 Urmaşii lui Dracula. Ambii vor pleca sâmbătă dimineaţă din Bistriţa cu direcţia Amsterdam, acolo unde vor fi invitaţi la una dintre cele mai mari evenimente ale anului în sportul de contact mondial.

Promoţia lansată de Cătălin Moroşanu, Dynamite Fighting Show, va organiza pentru prima dată o ediţie în Bistriţa, la Teraplast Arena. Cu 5 luptători bistriţeni pe fight card, gala propune un turneu piramidal la categoria semigrea, un titlu intercontinental ISKA la categoria uşoară, dar şi o confruntare România-Ungaria la categoria grea. Biletele pentru gala de pe 7 iunie sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici