Leo Grozavu: Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat, joi, că formaţia Petrolul Ploieşti nu trece printr-o formă foarte bună şi de aceea se aşteaptă la un rezultat pozitiv în partida contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

108 afișări
Imaginea articolului Leo Grozavu: Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă

Leo Grozavu: Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă (Foto: Shutterstock / Mediafax Foto)

"Meciul cu Petrolul este unul important la fel ca toate celelalte. Nu ştiu dacă Petrolul îşi merită locul în clasament şi nici nu mă interesează acest aspect. Orice rezultat care aduce puncte este bun pentru noi. Fără îndoială că meciul va fi dificil. Nici Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă, sunt şi ei într-o oarecare criză de rezultate şi mai mult ca sigur că şi ei îşi vor dori foarte mult să câştige primul joc din acest sezon în Liga I. Ţinând cont de contextul în care se desfăşoară, mai mult ca sigur că va fi un meci greu. Contează prea puţin în acest moment că până acum nu am reuşit să obţinem niciun punct împotriva Petrolului în Liga I. Nu cred că statistica are vreo relevanţă la acest meci", a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a mai precizat că ştie bine adversarul: "I-am urmărit pe cei de la Petrolul şi pot spune că au un joc bun, plăcut, joacă pe atac, au un joc deschis. Petrolul este o echipă care pune presiune pe adversar, nu se închide în apărare. E o echipă bună. Îmi doresc ca victoria cu Iaşul să le aducă un moral bun elevilor mei şi totodată vreau ca această victorie să ne fi dat mai multă linişte şi încredere".

FC Botoşani va întâlni echipa Petrolul Ploieşti, vineri, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a VII-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici