Leonid Carp – Ştefan Strat, medalie de argint la Cupa Mondială din Germania, la canoe dublu

După ce şi-au asigurat biletul pentru Jocurile Olimpice de la Rio în proba de canoe dublu – 1000 de metri, Leonid Carp şi Ştefan Strat, ambii,19 ani şi-au continuat evoluţiile la Duisburg în cadrul primei etape de Cupă Mondială, competiţie ce a debutat imediat după Regata olimpică de calificare.

229 afișări
Imaginea articolului Leonid Carp – Ştefan Strat, medalie de argint la Cupa Mondială din Germania, la canoe dublu

Leonid Carp – Ştefan Strat, medalie de argint la Cupa Mondială din Germania, la canoe dublu (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Confirmându-şi forma bună, cei doi români au cucerit medalia de argint, într-o finală în care au fost prezente multe dintre echipajele pe care le vor întâlni şi la Jocurile Olimpice de la Rio.

Carp şi Strat au încheiat cursa în 3:30,694, fiind întrecuţi numai de ucrainenii Yanchuk – Mishchuk, 3:29,574. Pe trei s-au clasat cehii Radon – Dvorak, 3:31,519.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici