Liga 1. FCSB a învins-o pe Craiova şi în Bănie. Serie excelentă a bucureştenilor

  • Universitatea a suferit a treia sa înfrângere consecutivă în campionat, 2-3 cu FCSB.
  • FCSB e neînvinsă de 10 etape, în care are 9 victorii şi un egal.
  • În tur, FCSB a câştigat cu 4-1.
472 afișări
Imaginea articolului Liga 1. FCSB a învins-o pe Craiova şi în Bănie. Serie excelentă a bucureştenilor

Toni Petre, a doua victorie de la revenire

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (2-1), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea a deschis scorul prin Andrei Ivan (13 - penalty), după un fault comis de Iulian Cristea asupra lui Elvir Koljic.

FCSB a egalat imediat, prin Andrei Dumiter (17), care a reluat cu capul recentrarea lui Cristea, la o serie de ezitări ale apărării echipei gazdă. Vicecampioana a intrat la pauză în avantaj, prin golul marcat de Adrian Şut (39), la o nouă serie de erori ale defensivei craiovene.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a egalat în repriza secundă, prin Alexandru Cîmpanu (57), bine servit de Dan Nistor. Oaspeţii au dat lovitura în ultimele minute ale meciului, prin Andrei Cordea (90+1), cu un şut cu efect din marginea careului.

Universitatea Craiova - FCSB 2-3 (1-2). Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova

Au marcat: Andrei Ivan (13 - penalty), Alexandru Cîmpanu (57), respectiv Andrei Dumiter (17), Adrian Şut (39), Andrei Cordea (90+1).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici