Liga 1. Gică Hagi zâmbeşte din nou, după duelul cu Universitatea Craiova

  • Unul dintre cele mai interesante partide ale etapei a 15-a din Liga 1 a adus faţă în faţă pe Farul Constanţa şi Universitatea Craiova.
  • Elevii „Regelui” s-au impus la limită, cu 1-0, întrerupând şirul impresionant de victorii al oltenilor.
781 afișări
Imaginea articolului Liga 1. Gică Hagi zâmbeşte din nou, după duelul cu Universitatea Craiova

Liga 1. Gică Hagi, victorie la limită cu Universitatea Craiova

Craiovenii veneau la malul mării după după 7 victorii consecutive în toate competiţiile şi aveau cotă de favoriţi la casele de pariuri.

Meciul a debutat cu un incident de joc, Valerică Gămas şi George Ganea lovindu-se cap în cap. A fost necesară intervenţia echipelor medicale, dar cei doi au rămas în teren.

Oltenii au dominat prima repriză, fiind mult mai prezenţi în faţa careului constănţenilor, fără însă să-şi creeze vreo ocazie iminentă de gol.

În partea a doua, elevii lui Gheorghe Hagi au fost mult mai motivaţi, şutul centrare a lui Alex Mitu, din debutul reprizei, trecând foarte puţin pe lângă vinclul porţii lui Pigliacelli.

Radaslavescu şi Adi Petre, care au intrat la gazde în ultimul sfert de oră, au fost actorii principali ai golului victoriei. Primul a pasat bine în profunzime pentru Fernandes, care l-a servit la firul ierbii, la bara a doua, pe Adi Petre, care a finalizat peste Pigliacelii, după ce se demarcase excelent (1-0, min. 77).

Pe final, oaspeţii au forţat egalarea, dar Aioani a fost la post, la fel ca şi întreaga apărare a „marinarilor”, care au reuşit în cele din urmă să se impună la limită, obţinând toate cele 3 puncte.

Farul e acum pe locul 5, la egalitate de puncte cu UTA şi FC Voluntari, dar poate fi depăşită de ilfoveni, precum şi de Rapid, care mai au de jucat meciul din etapa a 14-a.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici