Liga 1 la fotbal. FCSB a trecut şi de Clinceni. A treia victorie consecutivă în campionat

  • FCSB a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 3-2 (2-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.
  • Academica a ajuns la opt eşecuri în campionat (şi două egaluri), fiind singura echipă fără victorie din Liga I.
  • Meciul a fost şi primul în campionat pentru Ionuţ Chirilă pe banca ilfovenilor, după debutul din Cupa României.
356 afișări
Imaginea articolului Liga 1 la fotbal. FCSB a trecut şi de Clinceni. A treia victorie consecutivă în campionat

Claudiu Keşeru

FCSB a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 3-2 (2-1), într-un meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal. Vicecampioana adună 18 puncte, fiind pe locul 3, după CFR CLuj, 24 de puncte, şi FC Botoşani, 20 de puncte.

Deşi vicecampioana a marcat de două ori în primele zece minute, prin Claudiu Keşeru (3) şi Paulo Vinicius (10), al doilea după o eroare a portarului Ştefan Dobre, FCSB a încheiat meciul cu emoţii, ilfovenii căutând egalarea pe final.

FCSB a mai înscris prin Ianis Stoica (67), dar şi ultima clasată a marcat de două ori, prin Michael Omoh (45), cu un şut de la 30 de metri, deviat, şi prin Juan Cascini (89), scăpat din marcaj la o centrare în careu.

În celălalt meci din Liga 1 disputat sâmbătă, FC Argeş - Chindia Târgovişte 0-0.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici