Liga Profesionistă de Fotbal şi-a desemnat "starurile fotbalului" românesc

Noul antrenor al celor de la FCSB, cipriotul Elias Charalambous, a fost desemnat de Liga Profesionistă de Fotbal antrenorul celui mai bun unsprezece ar rundei a 6-a a play off-ului şi play out-ului Superligii la fotbal masculin.

339 afișări
Imaginea articolului  Liga Profesionistă de Fotbal şi-a desemnat "starurile fotbalului" românesc

Elias Charalambous, antrenorul etapei în Superligă

Pentru prima dată, după mult timp, CFR Cluj nu are nici un jucător în echipa etapei, dominată de FCSB şi Rapid, cu câte 3 reprezentanţi. Liderul, Farul Constanţa, are un singur jucător, cel mai tânăr ales al etapei, Andrei Borza, de doar 17 ani.

Echipa ideală a etapei a 6-a din play-off şi play-out:

Portar


Ştefan Târnovanu (FCSB / 22 de ani) - Din nou, a făcut minuni în poarta roş-albaştrilor. A avut şapte intervenţii, dintre care trei au fost incluse în categoria „supersave-uri".

Fundaşi


Deian Sorescu (FCSB / 25 de ani) - Introdus la pauză, a acoperit două posturi pe durata reprizei secunde. A înscris golul care a dus-o pe FCSB la doar trei puncte de lider.
Mihai Bălaşa (Sepsi OSK / 28 de ani) - A fost jucătorul cu cel mai bun index Instat (269) din etapa a 6-a de play-off/out. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.
Paul Papp (Petrolul / 33 de ani) - Pe lângă prestaţia din defensivă, a scos şi penalty-ul transformat de Budescu, gol în urma căruia Petrolul a luat toate cele trei puncte puse în joc.
Andrei Borza (Farul / 17 ani) - Puştiul dobrogenilor şi-a trecut numele pe tabelă pentru a treia oară în acest sezon. De la meci la meci, prestaţiile lui sunt tot mai bune.

Mijlocaşi


Marius Ştefănescu (Sepsi OSK / 24 de ani) - Este golgheterul surpriză din actuala ediţie de play-off, fază în care a marcat pentru a patra oară.
Mattias Käit (Rapid / 24 de ani) – A contribuit la succesul Rapidului cu un gol frumos, al doilea din stagiunea în curs.
Alexandru Albu (Rapid / 29 de ani) - A depus un efort consistent la centrul terenului. A câştigat 15 dueluri, dintre care şapte aeriene.
Roger Junio Rodrigues (UTA / 27 de ani) - Golul marcat de el, din penalty, este unul foarte important în lupta pe care arădenii o duc pentru salvarea de la retrogradare.

Atacanţi


Marko Dugandžić (Rapid / 29 de ani) - A reuşit o dublă şi a ajuns la 19 goluri, fiind cel mai bun marcator pentru Rapid pe durata unui sezon de primă ligă din ultimii 57 de ani, mai exact de la legendarul Ion Ionescu – 1965/1966 (24 de goluri).
Daniel Florea (FC Voluntari / 35 de ani) - A înscris de două ori în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din play-out-ul 2022-2023, Universitatea Cluj - FC Voluntari 2-3. A fost a treia etapă la rând în care a punctat la capitolul ofensiv, după golul reuşit cu FCU 1948 şi pasa decisivă cu Petrolul.

Antrenorul Etapei


Elias Charalambous (FCSB / 42 de ani) - A reuşit să-şi mobilizeze jucătorii în momentele în care adversarii au pus mare presiune pe echipa sa. În plus, a fost inspirat la schimbări, Pantea şi Sorescu, jucători introduşi pe durata meciului, au produs golul victoriei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici